Нагли хакери тормозят Юлиан Вергов.Хакерите удрят всички профили в социалните мрежи

...
Нагли хакери тормозят Юлиан Вергов.Хакерите удрят всички профили в социалните мрежи
Коментари Харесай

Хакери искат 5 бона от Юлиан Вергов, за да спрат да го тормозят

Нагли хакери тормозят Юлиан Вергов.Хакерите удрят всички профили в обществените мрежи на журиращия в Капките. Също по този начин те непрекъснато вършат нови сметки на Вергов, в които разгласяват фотоси и видеа от живота му. Звездата научил, че някой му прави мръсно в обществените мрежи и се заел да открие кои са хакерите. Вергов е докладвал, че множеството му сметки, които циркулират в обществените мрежи, са подправени.

" Появиха се няколко мои подправени профила. Внимавайте! Фалшиви са. Моят персонален е единствено един. Той е и формален ", написа Вергов. Наглите апаши се свързали с него и му поискали 5 хиляди лв., с цел да спрат да го тормозят. Юлиан е безапелационен, че няма да заплати голямата сума. Това е следващата офанзива против профилите му. 

Преди по-малко от две години киберспец от Турция проникна в акаунта му и го заключи. Тогава хакерът изиска доста по-ниска сума - 200 евро. Самият Вергов е извънредно деен в обществените мрежи. Той постоянно разгласява видеа и фотоси, свързани с живота му. Рекламира представления и някои артикули. Затова тогава решил да се раздели с нищозната за него сума. Въпреки че платил обаче, профилът му не бил възобновен и се наложило да бъде премахнат, пише България през днешния ден.

" Хакнаха ми профила в Инстаграм и е липсващ. Впечатляващо и неприятно ", разгласи тогава артистът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР